Over ons

Stages

Helaas zijn er op dit moment geen stageplaatsen beschikbaar. Zodra er stageplaatsen vrijkomen zal dat op deze pagina gemeld worden.

Het Sinai Centrum is een erkend opleidingsinstituut voor de opleidingen van psychologen, psychotherapeuten, activiteiten-begeleiders en verpleegkundigen. Ook zijn er stageplaatsen beschikbaar bij onze ondersteunende diensten zoals Facilitaire zaken en P&O.

Een van onze stagiaires aan het woord

Stages“Als stagiair bij het Sinai Centrum krijg je veel ruimte om te leren. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het meelopen met intakegesprekken en (groeps)behandelingen onder begeleiding van een hoofdbehandelaar, het bijwonen van vergaderingen, het schrijven van verslagen en het schrijven van psychologische onderzoeken onder supervisie. Je wordt goed begeleid in dit proces. Het tijdspad mag je zelf in samenwerking met je begeleider invullen, waardoor je eigen accenten kunt aanbrengen aan je stage. Naast wekelijkse supervisie van je begeleider, kan je bij de andere collega’s terecht voor vragen of advies.”

 

 

“De sfeer binnen het Sinai Centrum is ontspannen en informeel. Omdat je zelf mag invullen of je graag zelfstandig werkt of liever meer begeleiding ontvangt, leer je jezelf beter kennen en ontstaat er een mooie leercurve. Dit alles maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn stage ga!”

Mocht je net zoals Sam ook stage willen lopen bij het Sinai Centrum? Schroom niet en neem contact met ons op zodra wij weer stageplaatsen hebben. Dit zal vermeld worden op deze pagina.

Stuur je brief en CV naar:
P&O Sinai Centrum, afdeling opleidingen
mailto:p&o@sinaicentrum.nl
020-5457274

Zorgkaart Nederland

Sitemap

Sinai Centrum

Amstelveen - Amsterdam
Tel: 020 – 5457200

Amersfoort
Tel: 033 – 8007100