Over ons

Vacature Vrijwilligers Sjabbat-viering (m/v)

Al meer dan 50 jaar is het Sinai Centrum een exclusief en kleinschalig traumabehandelcentrum voor volwassenen en ouderen. Veelal behandelt het Sinai Centrum trauma’s die zijn veroorzaakt door intermenselijk geweld, oorlog en beroep. Dag in dag uit streven wij ernaar om onze cliënten op de beste manier te behandelen en hun naasten bij te staan.

Op onze poliklinieken in Amsterdam, Amstelveen en Amersfoort zijn wij gespecialiseerd in diverse traumabehandelingen en bieden wij op maat gemaakte programma’s aan. In onze opnamekliniek in Amstelveen kunnen cliënten terecht voor wie poliklinische behandeling tijdelijk onvoldoende is.

Het Sinai Centrum heeft in Amstelveen en Amsterdam tevens twee locaties waar langdurige zorg wordt aangeboden.

Omdat wij onze Joodse wortels koesteren, heeft het Sinai Centrum ook een Rabbinaat. Het Sinai Rabbinaat geeft individuele voorlichting aan cliënten over zingevingsvraagstukken en aan cliënten en personeel inzake Joodse gewoonten en gebruiken. Verder beantwoordt het Sinai Rabbinaat vragen van cliënten en personeel over Joodse ethiek en bewaakt het de handhaving van het Joods statuut. Het Sinai Rabbinaat verzorgt Joodse vieringen en staat onder leiding van de Rabbijn van het Sinai Centrum.

Het Sinai Rabbinaat heeft een vacature beschikbaar voor onze verschillende locaties in Amstelveen:

VRIJWILLIGERS SJABBAT-VIERING (m/v)

Als vrijwilliger voor de Sjabbat-viering verzorgt u het liefst minimaal 1 keer per maand de sjabbatviering op vrijdagavond of Sjabbat-overdag. U bent zeker ook welkom voor het doen van Jomtov-vieringen.

De taken bestaan uit:

Uiteraard kunnen we samen met u afspreken op welke tijden en op welk van onze locaties u aan de slag zou willen gaan.

Wij zoeken kandidaten die:

Vanwege de benodigde voorbereidingstijd biedt het Sinai Centrum een vrijwilligersvergoeding.

Zorgkaart Nederland

Sitemap

Sinai Centrum

Amstelveen - Amsterdam
Tel: 020 – 5457200

Amersfoort
Tel: 033 – 8007100