Hoe kan ik me aanmelden?

In de regel kun je alleen door je huisarts naar ons verwezen worden. Het is belangrijk dat de huisarts dan, in zijn of haar verwijsbrief, expliciet noemt voor de Joodse GGZ van het Sinai Centrum verwezen wordt. In de verwijsbrief beschrijft de huisarts de klachten waar je last hebt en de diagnose die hij of zij vermoedt. Alle informatie voor verwijzers is hier te vinden. Je kunt bij de Joodse GGZ behandelt worden in Amstelveen en Amersfoort.

Wil je meer weten over onze wachttijden? De actuele wachttijd vind je hier. 

Voor wie is de Joodse GGZ geschikt?
De behandelingen bij de Joodse GGZ zijn geschikt voor mensen met  depressie, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, generatieproblematiek of PTSS die een Joodse of Israëlische achtergrond hebben.

Daarnaast is de Joodse GGZ, vanwege onze expertise in naoorlogse problematiek, geschikt voor mensen met een Indische achtergrond die hun klachten expliciet relateren aan de doorwerkende invloed van de Tweede Wereldoorlog op hun familie. Ook in andere gevallen kan er sprake zijn van een grote herkenning in het klachtenpatroon en problematiek. Dan kijken we op individuele basis wat er mogelijk is.

Na je verwijzing wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek.