Het team

Bij de Joodse GGZ kun je door verschillende psychologen en psychiaters behandeld worden. Allen zijn vanzelfsprekend geschoold in hun vakgebied en vertrouwd met de Joodse- en Israëlische identiteit en naoorlogse problematiek. Het kernteam van de Joodse GGZ bestaat uit onderstaande behandelaren.

 

Eveline Biedermann, psychiater 

Mijn naam is Eveline Biedermann. Ik werk sinds enkele jaren als psychiater op de polikliniek van het Sinai Centrum. Van oudsher staat het Sinai Centrum klaar voor de Joodse gemeenschap. Iedereen met een Joodse achtergrond kan bij ons terecht voor behandeling van de meest voorkomende psychische klachten. Net als mensen met een andere achtergrond (bijvoorbeeld Indisch), waar naoorlogse problematiek een grote rol speelt.

 

Gil Yitshaki, regiebehandelaar

Mijn naam is Gil Yitshaki. Ik werk als GZ-psycholoog bij het Sinai Centrum. Mijn ervaring ligt in het behandelen van PTSS, persoonlijkheidsproblematiek en intergenerationele overdracht van trauma. Ik werk vooral met mensen met een Joodse of Indische achtergrond, vluchtelingen en statushouders. 

 

 

Kristin Spierings, sociaal-psychiatrisch verpleegkundige

Mijn naam is Kristin Spierings en ik werk al meer dan twintig jaar bij het Sinai Centrum. Alles rondom de cliënt is van belang in mijn aanpak: de klachten,  de persoonlijkheid, de familie, geschiedenis en achtergrond, sociale contacten en werk komen allen aan bod tijdens de behandeling. Ik werk met verschillende behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie en trauma therapie. 

Daniel Agami, psycholoog

Mijn naam is Daniel Agami. Na het behalen van mijn studie psychologie aan de Universiteit in Leiden, ben ik met veel plezier begonnen met werken bij het Sinai Centrum. Tijdens een behandeling vind ik vooral onderling vertrouwen, vrijuit kunnen spreken en het gevoel niet beoordeeld te worden van groot belang. Mijn ervaring ligt met name bij de behandeling van PTSS, angst- en/of stemmingsstoornissen, waarbij ik technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie gebruik.

Saar Ariel, psycholoog

Mijn naam is Saar Ariel en na een studie Klinische en Culturele psychologie ben ik met veel enthousiasme bij het Sinai Centrum komen werken. Hier behandel ik met name PTSS en angst- en stemmingsstoornissen door middel van traumaverwerkende therapieën en cognitieve gedragstherapie. Daarnaast doe ik intakegesprekken. Hierbij vind ik het belangrijk om zorgvuldig en persoonlijk te werken, met aandacht voor de achtergrond van de doelgroep en de invloed van intergenerationeel trauma.

Anton Hafkenscheid, Klinisch psycholoog en psychotherapeut

Mijn naam is Anton Hafkenscheid en sinds 1985 werk ik bij het Sinai Centrum. Mijn expertise ligt o.a. in het behandelen van nazaten en naasten van mensen die ernstig in hun bestaan bedreigd zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast publiceer en doceer ik o.a. over de therapeutische relatie en systematische zelfreflectie voor therapeuten.

Contact?
Wil je iemand uit het team spreken? Neem dan vrijblijvend contact op. Je krijgt dan een van deze behandelaren aan de telefoon. Of neem contact op via info-joodseggz@sinaicentrum.nl.