Familie/naasten

Naastbetrokkenenraad

Het Sinai Centrum vindt de betrokkenheid van partners, familieleden en vrienden bij de behandeling van cliënten belangrijk. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de zorg. Als u wilt kunt u een partner, familielid of vriend(in) meenemen naar het eerste gesprek. Later in de behandeling kunt u hen in overleg met uw behandelaar ook bij de behandeling betrekken.

Lees meer over uw rol in de behandeling, de ondersteuningsmogelijkheden die er voor u zijn en wat u van ons kunt verwachten in de Folder Naastbetrokkenenraad (PDF).

Het Sinai Centrum is onderdeel van Arkin, zij behartigt de collectieve belangen van de naastbetrokkenen van cliënten die in zorg zijn bij Arkin. Lees meer over de naastbetrokkenenraad op de website van Arkin. Hier vindt u ook informatie over de Familievertrouwenspersoon (FVP).

De Naastbetrokkenenraad geeft ook informatie. Dit doet zij onder andere in haar nieuwsbrief ‘De Omgeving’, die te downloaden is via de website van Arkin.

Contact en vragen

Als u vragen heeft of behoefte aan steun, dan kunt u contact opnemen met de Naastbetrokkenenraad van Arkin.

U kunt bellen tijdens de telefonische spreekuren of een e-mail sturen. De raad organiseert ook regelmatig bijeenkomsten. Bent u geïnteresseerd in de activiteiten, wilt u de nieuwsbrief ontvangen of zelf deelnemen aan de naastbetrokkenenraad? Neem dan contact op, de raad kan u steun en eventuele inzet goed gebruiken.

Arkin
T.a.v. Naastbetrokkenenraad
Klaprozenweg 111
1033 NN Amsterdam
Telefoon: 020 – 590 40 95, elke donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur
E-mail: naastbetrokkenenraad@arkin.nl

Zorgkaart Nederland

Sitemap

Sinai Centrum

Amstelveen - Amsterdam
Tel: 020 – 5457200

Amersfoort
Tel: 033 – 8007100