Naastenraad

Bij het Sinai Centrum is de betrokkenheid van partners, familieleden en vrienden bij de behandeling belangrijk. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de zorg. We raden cliënten dan ook aan om een familielid of goede vriend(in) mee te nemen naar het intakegesprek. Ook later in de behandeling betrekken wij de naasten het liefst bij de behandeling.

Het algemene ondersteuningsaanbod voor naasten binnen Arkin en Amsterdam kun je vinden bij ‘VoorGGZNaasten‘.

Collectieve belangen van naasten

Het Sinai Centrum is onderdeel van Arkin. De naastenraad behartigt de collectieve belangen van de naasten van cliënten die in zorg zijn bij Arkin. De naastenraad vindt dat familie en naasten goed geïnformeerd moeten zijn over de behandeling en de situatie van hun naaste. Ook advies en steun dragen eraan bij dat ze de rol van bondgenoot van de cliënt kunnen blijven vervullen. Uiteraard is daarbij de wens van de cliënt leidend.
Op de website van Arkin lees je meer over de Naastenraad.

Contact en vragen

Als je vragen hebt of behoefte aan steun, dan kun je contact opnemen met de Naastenraad van Arkin.

Je kunt bellen tijdens de telefonische spreekuren of een e-mail sturen. De raad organiseert ook regelmatig bijeenkomsten. Ben je geïnteresseerd in de activiteiten, wil je de nieuwsbrief ontvangen of zelf deelnemen aan de Naastenraad? Neem dan gerust contact met ons op.

Arkin
T.a.v. Naastenraad Arkin
Klaprozenweg 111
1033 NN Amsterdam
T: 020 – 590 40 95 (elke donderdagmiddag van 12.00 tot 13.30 uur)
E: naastenraad@arkin.nl