Over ons

Patiëntvertrouwenspersoon (PVP)

De patiëntvertrouwenspersoon (PVP) is in dienst van de landelijke Stichting Patiëntenvertrouwenspersoon en onafhankelijk van het Sinai Centrum. Bij vragen en klachten over uw opname of behandeling binnen Sinai Centrum kan de PVP u informeren en adviseren over uw rechten en mogelijkheden, en eventueel ondersteunen bij klachtprocedures.

De PVP is partijdig en stelt zich daarop op aan uw kant. De PVP heeft geheimhoudingsplicht en is voor u gratis. De PVP komt regelmatig op de kliniek, maar u kunt hem het beste per email of telefonisch bereiken.

De PVP is er speciaal voor klinisch opgenomen cliënten. Voor ambulante cliënten, dus cliënten die niet opgenomen zijn, heeft de Stichting PVP een telefonische helpdesk.

Klinische en ambulante cliënten van de ggz kunnen via een chat anoniem ondersteuning krijgen van een patiëntenvertrouwenspersoon (pvp). Indien mogelijk wordt de vraag of klacht direct via de chat afgehandeld. Mocht er persoonlijke of telefonische ondersteuning nodig zijn en de cliënt gaat daarmee akkoord, dan kan dat alsnog worden geregeld.  De chat is open van maandag t/m donderdag van 19.00 tot 21.00 uur en is bereikbaar via www.pvp.nl

Contactgegevens

Bernard Hulsman
T. 06 – 336 48965
E. B.Hulsman@pvp.nl
Bereikbaar op maandag t/m donderdag

PVP-helpdesk
T. 0900 – 444 8888
E. helpdesk@pvp.nl

Zorgkaart Nederland

Sitemap

Sinai Centrum

Amstelveen - Amsterdam
Tel: 020 – 5457200

Amersfoort
Tel: 033 – 8007100