Over ons

Over ons

Het Sinai Centrum is een HKZ-gecertificeerde instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Al meer dan 50 jaar is het Sinai Centrum gespecialiseerd in de behandeling van volwassenen en ouderen met psychotrauma. Van oudsher staat de Joodse identiteit van onze organisatie centraal. Deze uit zich in waarden als zorg voor elkaar, saamhorigheid en gastvrijheid. Onze zorg is er voor iedereen, ongeacht achtergrond of religie.

Door jarenlange ervaring met het behandelen van Joodse overlevenden van de Tweede Wereldoorlog, hebben onze psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, vaktherapeuten en verpleegkundigen, diepgaande en grote deskundigheid opgebouwd bij de behandeling van psychotrauma’s die zijn veroorzaakt door intermenselijk geweld, beroep en oorlog.

Wij bieden verschillende soorten behandelingen, variërend van ambulante behandeling, dagbehandeling, tot klinische opname. Lees meer over ons uitgebreide behandelaanbod.

Het Sinai Centrum is gevestigd in Amstelveen en Amersfoort. Bovendien bieden we ambulante begeleiding vanuit onze regionale vestiging in Amsterdam. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Zorgkaart Nederland

Sitemap

Sinai Centrum

Amstelveen - Amsterdam
Tel: 020 – 5457200

Amersfoort
Tel: 033 – 8007100