VIBU bestaat 1 jaar

Een jaar geleden werd een nieuwe kliniek van het Sinai Centrum in Amstelveen geopend: de Veteranen Intensieve Behandel Unit (VIBU).

Op 2 september 2018 opende de VIBU haar deuren en werden de eerste veteranen opgenomen. De eerste paar maanden was een periode van flink pionieren. Die periode bleek een behoorlijke uitdaging. Het was aan het nieuwe verpleegkundig- en behandelteam om samen een weg te vinden en een goedlopende kliniek neer te zetten. Er werd een beroep gedaan op de creativiteit en het doorzettingsvermogen van de VIBU-collega’s. Dat zorgde soms voor moeilijke momenten, maar er is ook veel gelachen.

Er zijn inmiddels twaalf maanden verstreken en de VIBU bestaat vandaag, 2 september, alweer een jaar. We kunnen inmiddels constateren dat de VIBU een professioneel, goedlopend en intensief traumabehandelaanbod voor veteranen heeft.

We zijn enorm trots op het VIBU-team en op dit resultaat. Daarom willen we alle teamleden langs deze weg oprecht bedanken: dank jullie wel voor jullie enorme inzet in het afgelopen jaar!

Wij hebben veel zin in het komende jaar en kijken al uit naar de verdere ontwikkeling van de VIBU.

Wil je meer weten over de VIBU?