Contact

Hoofdvestiging

Hoofdvestiging Amstelveen

Op onze hoofdvestiging in Amstelveen hebben wij een opnamekliniek en polikliniek.

Bezoekadres hoofdvestiging
Laan van de Helende Meesters 2
1186 AM Amstelveen
Tel: 020-5457200
Fax: 020-5457201

Postadres hoofdvestiging
Postbus 2063
1180 EB Amstelveen

-> Maken of verzetten afspraken polikliniek: 020-5457257

Bezoektijden opnamekliniek

Maandag t/m vrijdag: 19.00 uur tot 21.00 uur
Weekend: 14.00 uur tot 16.00 uur
U kunt zich melden bij de receptie in het hoofdgebouw.

Parkeren

Het kan voorkomen dat u niet voor de deur een parkeerplek kunt vinden, daarom geven wij u een aantal andere mogelijkheden:

  1. Op de parkeerplekken voor het Sinai Centrum. Parkeren buiten de aangegeven parkeervakken is niet toegestaan. Op ons terrein is een wegsleepregeling van kracht.
  2. Op de carpoolstrook tegenover de zijkant van het Sinai Centrum (Let op: maximaal 1.90m hoogte).
  3. Op het terrein van het Ziekenhuis Amstelland naast het Sinai Centrum. De toegang is via de slagboom die naast de ingang naar het Sinai Centrum ligt. Let op: dit is betaald parkeren.
  4. In de wijk tegenover Sinai Centrum. Hiervoor rijdt u de Burgemeester Boersweg af, gaat u rechts met de bocht mee over de Laan van de Helende Meesters langs het Sinai Centrum en gaat u bij de verkeerslichten linksaf. Daarna de eerste weg links naar In de Wolken. Komt u vanaf de Groenelaan, dan is In de Wolken een zijweggetje en neemt u niet de afslag bij de stoplichten naar de Laan van de Helende Meesters. Vanaf In de Wolken gaat u op de t-splitsing links en meteen rechts. Daar treft u de straten Hermon, Karmel en Nebo waar u kunt parkeren. Daar vandaan kunt u te voet naar de Laan van de Helende Meesters.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Vanaf de stations Amsterdam Centraal, Amsterdam Amstel en Amsterdam Zuid/WTC:

Ook met de bus is het Sinai Centrum goed bereikbaar. De buslijnen 149, 165 en 199 hebben een halte aan de Laan van de Helende Meesters. De diverse buslijnen rijden vanaf station Amsterdam Zuid/WTC of busstation Amstelveen. Lijn 300 rijdt vanaf de Amsterdam Arena, bushalte Langerhuize. U ziet het Sinai Centrum recht tegenover u liggen.
Bij de Amsterdam Arena, maar ook op andere plekken, kunt u gebruik maken van de carpoolplaats, om van daaruit verder met het openbaar vervoer naar het Sinai Centrum te komen.

Zorgkaart Nederland

Sitemap

Sinai Centrum

Amstelveen - Amsterdam
Tel: 020 – 5457200

Amersfoort
Tel: 033 – 8007100