Hoofdvestiging

Op onze hoofdvestiging in Amstelveen hebben wij een polikliniek, intensieve behandelafdeling en de VIBU (Veteranen Intensieve Behandel Unit).

Bezoekadres
Laan van de Helende Meesters 2
1186 AM Amstelveen
Tel: 020 545 7200
Fax: 020 545 7201

Postadres
Postbus 2063
1180 EB Amstelveen

Afspraak maken of verzetten? Bel 020 545 7257.

Bezoektijden intensieve behandelafdeling

Maandag t/m vrijdag: 19.00-21.00 uur
Weekend: 14.00-16.00 uur
Je kunt je melden bij de receptie in het hoofdgebouw.

Parkeren

Waar kun je parkeren bij het Sinai Centrum?

  1. Op de parkeerplekken voor het Sinai Centrum. Parkeren buiten de aangegeven parkeervakken is niet toegestaan. Op ons terrein is een wegsleepregeling van kracht.Op de carpoolstrook tegenover de zijkant van het Sinai Centrum (Let op: maximaal 1.90m hoogte).
  2. Op het terrein van het Ziekenhuis Amstelland, naast het Sinai Centrum. De toegang is via de slagboom die naast de ingang naar het Sinai Centrum ligt. Let op: dit is betaald parkeren.
  3. In de wijk tegenover Sinai Centrum. Hiervoor rijd je de Burgemeester Boersweg af, ga je rechts met de bocht mee over de Laan van de Helende Meesters langs het Sinai Centrum en bij de verkeerslichten linksaf. Daarna de eerste weg links naar In de Wolken. Kom je vanaf de Groenelaan, dan is In de Wolken een zijweggetje en neem je niet de afslag bij de stoplichten naar de Laan van de Helende Meesters. Vanaf In de Wolken ga je op de t-splitsing links en meteen rechts. Daar tref je de straten Hermon, Karmel en Nebo waar je kunt parkeren. Daarvandaan kun je te voet naar de Laan van de Helende Meesters.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Het Sinai Centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel per metro als per bus. Vanwege de werkzaamheden is een routebeschrijving snel verouderd. Je kunt je reis dan ook het beste online plannen.